

Vaarika panna cotta
Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetikaga.
Kreemjas ja siidine vaarikamaitseline panna cotta, mis valmib lihtsalt.
-
Koostisosad
Täispiima pulber, kookossuhkur, külmkuivatatud vaarikapulber, tarretusaine: punavetikakarrageen.
-
Toitumisalane teave
Energiat 443 kcal / 1861 kJ; rasvu 14,8 g, millest küllastunud rasvhappeid 14,8 g; süsivesikuid 58,4 g, millest suhkrud 58,4 g; valke 3,0 g; soola 0,4 g.
-
Valmistamine
1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!
7.98€ – 18.14€