Ostukorv 0

Vaarika panna cotta

Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetika­ga.
Kreemjas ja siidine vaarikamaitseline panna cotta, mis valmib lihtsalt.

 

  • Koostisosad

    Täispiima pulber, kookossuhkur, külmkuivatatud vaarikapulber, tarretusaine: punavetika­karrageen.

  • Toitumisalane teave

    Energiat 443 kcal / 1861 kJ; rasvu 14,8 g, millest küllastunud rasvhappeid 14,8 g; süsivesikuid 58,4 g, millest suhkrud 58,4 g; valke 3,0 g; soola 0,4 g.

  • Valmistamine

    1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!

7.9818.14