Ostukorv 0

Piparmündikakao panna cotta

Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetika­ga.
Kreemjas šokolaadine panna cotta värske piparmündi nüansiga – lihtne valmistada ja tõeliselt nauditav.

 

  • Koostisosad

    Täispiima pulber, toorkakao, kookossuhkur, furcellaraan, piparmündi ekstrakt.

  • Toitumisalane teave

    Energiat 436 kcal / 1833 kJ; rasvu 18,8 g, millest küllastunud rasvhappeid 14,8 g; süsivesikuid 57,6 g, millest suhkrud 54,2 g; valke 3,4 g; soola 0,4 g.

  • Valmistamine

    1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!

7.9818.14