Ostukorv 0

Kohvi panna cotta

Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetika­ga.
Kreemjas ja siidine kohvimaitseline panna cotta – lihtne valmistada ning tõelistele kohvinautlejatele.

 

  • Koostisosad

    Täispiima pulber, kookossuhkur, furcellaraan, kohvi ekstrakt.

  • Toitumisalane teave

    Energiat 451 kcal / 1896 kJ; rasvu 15,7 g, millest küllastunud rasvhappeid 15,7 g; süsivesikuid 60,8 g, millest suhkrud 57,4 g; valke 14,7 g; soola 0,5 g.

  • Valmistamine

    1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!

7.9818.14