

Karamelli panna cotta bourboni vanilliga
Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetikaga.
Kreemjas karamelline panna cotta, millele annab pehmust ja sügavust ehtne Bourboni vanill.
-
Koostisosad
Täispiima pulber, kookossuhkur, furcellaraan, Bourboni vanill.
-
Toitumisalane teave
Energiat 456 kcal / 1914 kJ; rasvu 16,3 g, millest küllastunud rasvhappeid 9,7 g; süsivesikuid 60,5 g, millest suhkrud 58,9 g; valke 14,7 g; soola 0,5 g.
-
Valmistamine
1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!
7.98€ – 18.14€