Ostukorv 0

Karamelli panna cotta bourboni vanilliga

Hõrk Itaalia magustoit Saaremaa punavetika­ga.
Kreemjas karamelline panna cotta, millele annab pehmust ja sügavust ehtne Bourboni vanill.

  • Koostisosad

    Täispiima pulber, kookossuhkur, furcellaraan, Bourboni vanill.

  • Toitumisalane teave

    Energiat 456 kcal / 1914 kJ; rasvu 16,3 g, millest küllastunud rasvhappeid 9,7 g; süsivesikuid 60,5 g, millest suhkrud 58,9 g; valke 14,7 g; soola 0,5 g.

  • Valmistamine

    1 portsjoni jaoks võta 20 g panna cotta pulbrit ja 135 ml piima (8 portsjoni jaoks võta 1,1 l piima). Sega pulber läbi vähese koguse piimaga, seejärel lisa ülejäänud piim ning pidevalt segades kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni. Vala segu kaussi/kaussidesse ning lase maha jahtuda, seejärel aseta pooleks tunniks külmkappi. Panna cotta ongi valmis!

7.9818.14