
Kookose kakao tugev immuunsus 225g
Kookoskreemiga vegankakao, millesse lisatud mustsõstar, kurkum ja must küüslauk on tuntud oma immuunsust tugevdavate ja antioksüdantsete omaduste poolest.
Ideaalne jook, mis turgutab tervist viirusterohkel talvisel perioodil. Mustsõstar annab värsket hapukust ning kurkum ja must pipar lisavad ergutavat vürtsi. Must küüslauk üllatab omakorda “umami” maitsenüansiga.
Kakao valmib vaid kuuma veega, kuid soovi korral lisa juurde veidi piima või kookos-mandli-kaerajooki või hoopis kohvikoort/vahukoort.
-
Koostisosad
Turguta end maitsvalt ja looduslikult! Immuunsuse kakao on kookosekreemiga veganjook, millele on lisatud mustsõstart, kurkumit ja musta küüslauku – tuntud oma tervist toetavate ja antioksüdantsete omaduste poolest.
See on ideaalne kaaslane külmal hooajal: mustsõstar annab hapuka noodi, kurkum ja must pipar lisavad kergelt vürtsika särtsu, samal ajal kui küüslauk toob esile üllatava umami-maitse. Sobib kuuma vee või taimse piimaga valmistamiseks.
✅ Miks juua immuunsuse kakaod?
- Looduslikult turgutav koostis (mustsõstar, kurkum, küüslauk)
- Vegan ja laktoosivaba
- Ilma lisatud suhkruta
- Aitab toetada immuunsüsteemi
- Maitseb hästi nii kuumalt kui külmalt
-
Toitumisalane teave
Toitumisalane teave 100g toote kohta keskmiselt: energiat 499 kcal / 2089 kJ; rasvu 30g, millest küllast. rasvhappeid 27g; süsivesikuid 45g, millest suhkruid 25g; valke 9g; kiudained 19g.
-
Valmistamine
200 ml tassi jaoks võta 3–4 kuhjaga teelusikat kakaosegu. Lisa veerand tassi jagu kuuma vett, sega hoolega ja lisa ülejäänud vesi. Lase kakao 1 minut seista-settida enne joomist.
Soovi korral lisa taimset piima, suhkrut või vürtsi maitse järgi. Parima vahu saab piimavahustajaga, aga ka lusikaga segades tuleb jook hästi välja.
☕ PS! Maitseb suurepäraselt ka jahtunult!
6.69€