Ostukorv 0
Kuidas valmistada Tsau Kakaod
Kuidas valmistada Tsau Kakaod

Kas oled väsinud keerukast kakao valmistamisest, kus piima keetmine võtab aega ja ajab närvi mustaks? Just sellest sai alguse Tsau Kakao – et saaks nautida kakaod lihtsalt ja kiiresti, ilma igasuguse jamata. Sest tõesti – lihtsuses peitub võlu!

Tsau Kakao valmistamine – tõesti imelihtne:

  1. Keeda vesi.
    Võta kas potis või veekeetjaga kannutäis vett ja lase see (peaaegu) keema.
  2. Lisa pulber.
    Pane tassi Tsau Kakao pulbrit – näiteks 200 ml tassi kohta umbes 4 väikese kuhjaga teelusikatäit.
  3. Sega ja naudi.
    Vala kuum vesi pulbrile peale, sega korralikult läbi ja lase hetk seista – ning ongi valmis!

Kas mõtled, miks pulbrit tundub palju? See on seepärast, et Tsau Kakao segus on juba sees nii kakao kui ka piimapulber või kookosejoogipulber – seega eraldi piima lisada pole vaja!

Soovitused ja nipid:

  • Vaht peale?
    Kasuta tassis näiteks matcha visplit või kohvipiimavahustajat, et saada mõnus ja isuäratav vaht.
  • Kõige suurem boonus!
    Kui kasutad väikest elektrilist visplit, saad tulemuse, mis viib su maise meeled taevasse! Jook muutub eriti kreemjaks, sametiseks ja lihtsalt vastupandamatuks.
  • Magusa sõbrale:
    Kui oled maiasmokk, lisa julgelt mett, suhkrut või miks mitte isegi vahukomme! 😋
  • Maitse oma maitse järgi:
    Meie joogid on vähemagusad kui tavalised kakaod, et saaksid ise otsustada, kui magusaks jook peaks minema.
  • Sobib ka külmana!
    Tsau Kakao maitseb suurepäraselt ka jahtunult või külmalt, omandades sügavama ja veelgi rikkalikuma maitse.