
Kas oled väsinud keerukast kakao valmistamisest, kus piima keetmine võtab aega ja ajab närvi mustaks? Just sellest sai alguse Tsau Kakao – et saaks nautida kakaod lihtsalt ja kiiresti, ilma igasuguse jamata. Sest tõesti – lihtsuses peitub võlu!
Tsau Kakao valmistamine – tõesti imelihtne:
- Keeda vesi.
 Võta kas potis või veekeetjaga kannutäis vett ja lase see (peaaegu) keema.
- Lisa pulber.
 Pane tassi Tsau Kakao pulbrit – näiteks 200 ml tassi kohta umbes 4 väikese kuhjaga teelusikatäit.
- Sega ja naudi.
 Vala kuum vesi pulbrile peale, sega korralikult läbi ja lase hetk seista – ning ongi valmis!
Kas mõtled, miks pulbrit tundub palju? See on seepärast, et Tsau Kakao segus on juba sees nii kakao kui ka piimapulber või kookosejoogipulber – seega eraldi piima lisada pole vaja!
Soovitused ja nipid:
- Vaht peale?
 Kasuta tassis näiteks matcha visplit või kohvipiimavahustajat, et saada mõnus ja isuäratav vaht.
- Kõige suurem boonus!
 Kui kasutad väikest elektrilist visplit, saad tulemuse, mis viib su maise meeled taevasse! Jook muutub eriti kreemjaks, sametiseks ja lihtsalt vastupandamatuks.
- Magusa sõbrale:
 Kui oled maiasmokk, lisa julgelt mett, suhkrut või miks mitte isegi vahukomme! 😋
- Maitse oma maitse järgi:
 Meie joogid on vähemagusad kui tavalised kakaod, et saaksid ise otsustada, kui magusaks jook peaks minema.
- Sobib ka külmana!
 Tsau Kakao maitseb suurepäraselt ka jahtunult või külmalt, omandades sügavama ja veelgi rikkalikuma maitse.