Koostisained:
750 g kanakintsu fileed, lõigatud 4 cm tükkideks
200 g Passage to Asia Satay kana vokikastet
150 g puhastatud rohelisi ube 
600 g peeneneks hakitud peakapsast (Savoy kapsast)
1 riivitud porgand
1 väike kurk, õhukeselt viilutatud
1 väike punane sibul, õhukeselt viilutatud
4 kõvaks keedetud ja poolitatud muna
röstitud ja hakitud maapähklid
Valmistamisõpetus:
Pane 4 cm tükkideks lõigatud kanakintsu fileed kaussi ja lisa Passage to Asia Satay kana vokikaste, jäta kastmest ¼ alles, et seda hiljem kasutada. Sega, kuni kana on kastmega ühtlaselt kaetud. Jäta kana kaussi maitsestuma umbes 30 minutiks. Pärast maitsestumist piki kana tükid eelnevalt vees leotatud grilltikkudele.
Sel ajal, kui kana maitsestub, keeda ube 2 minutit või kuni need on kergelt pehmed. Tõsta valmis oad suurde jääveega täidetud kaussi. Nüüd lisa kapsas samuti keevasse vette ja keeda umbes 2 minutit. Seejärel lisa porgand ja keeda 1 minut. Tõsta kõik köögiviljad ubade juurde jäävette ja pane hetkeks ootele. Kurna köögiviljad ja aseta need koos kurgi, sibula ja munadega suurele vaagnale.
Kuumuta ahi 180 °C-ni, kurna köögiviljad ning aseta need koos kurgi, sibula ja munadega suurele vaagnale.
Kuumuta grillpann. Prae kana vardaid 8 minutit või kuni need on igast küljest kuldpruunid. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Tõsta vardad plaadile ja küpseta ahjus veel 10 minutit või kuni kana on seest küps.
Serveeri kana vardaid gado-gado salatiga, nõrista salatile kõrvale pandud kaste ja hakitud maapähklid.
