
Kas oled väsinud keerukast kakao valmistamisest, kus piima keetmine võtab aega ja ajab närvi mustaks? Just sellest sai alguse Tsau Kakao – et saaks nautida kakaod lihtsalt ja kiiresti, ilma igasuguse jamata. Sest tõesti – lihtsuses peitub võlu!
Tsau Kakao valmistamine – tõesti imelihtne:
- Keeda vesi.
Võta kas potis või veekeetjaga kannutäis vett ja lase see (peaaegu) keema. - Lisa pulber.
Pane tassi Tsau Kakao pulbrit – näiteks 200 ml tassi kohta umbes 4 väikese kuhjaga teelusikatäit. - Sega ja naudi.
Vala kuum vesi pulbrile peale, sega korralikult läbi ja lase hetk seista – ning ongi valmis!
Kas mõtled, miks pulbrit tundub palju? See on seepärast, et Tsau Kakao segus on juba sees nii kakao kui ka piimapulber või kookosejoogipulber – seega eraldi piima lisada pole vaja!
Soovitused ja nipid:
- Vaht peale?
Kasuta tassis näiteks matcha visplit või kohvipiimavahustajat, et saada mõnus ja isuäratav vaht. - Kõige suurem boonus!
Kui kasutad väikest elektrilist visplit, saad tulemuse, mis viib su maise meeled taevasse! Jook muutub eriti kreemjaks, sametiseks ja lihtsalt vastupandamatuks. - Magusa sõbrale:
Kui oled maiasmokk, lisa julgelt mett, suhkrut või miks mitte isegi vahukomme! 😋 - Maitse oma maitse järgi:
Meie joogid on vähemagusad kui tavalised kakaod, et saaksid ise otsustada, kui magusaks jook peaks minema. - Sobib ka külmana!
Tsau Kakao maitseb suurepäraselt ka jahtunult või külmalt, omandades sügavama ja veelgi rikkalikuma maitse.